Visit Homepage
Skip to content

PR & Policy

Jag samarbetar gärna med företag förutsatt att samarbetet följer svensk marknadsförningslag. För mig är det viktigt att mina läsare känner förtroende för mig och min blogg och det är därför viktigt att jag samarbetar med företag som går i led med mitt innehåll och som jag tror på. Kontakta mig gärna på contact@fridaviola.se för mer information kring detta.


Press

Jag tar gärna emot produktprover för att kunna testa och recensera dem. Detta garanterar dock inte exponering utan jag skriver om produkter jag gillar och kan stå för. Vill du lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på contact@fridaviola.se.

Sponsrade inlägg 

Om du vill garantera exponering på fridaviola.se kan du istället annonsera redaktionellt här på bloggen. Även här är det viktigt att innehållet är av värde för mina läsare, samt att företaget eller produkten passar in på bloggen. Dessa inlägg kommer alltid märkas ut med “Inlägget presenteras i samarbete med (företaget)” eller liknande. Hör gärna av dig på contact@fridaviola.se så diskuterar vi mer.

Affiliatelänkar / Adlinks / Annonslänkar

På bloggen förekommer det s.k. affiliatelänkar/ adlinks /annonslänkar. Det innebär att jag får en liten ersättning när ni klickar på eller köper något via dem. Länkarna publiceras alltid på eget initiativ och är inte köpta. Jag länkar alltså bara till sådant jag personligen gillar och de märks alltid ut med något av ovanstående namn. Jag blir såklart jätteglad om ni vill stödja min blogg genom att klicka på dem och handla genom dem.

Upphovsrätt

Bilderna på bloggen är alltid mina egna, om ingen annan källa anges. Jag kan, i vissa fall, använda mig av bilder från diverse bildbanker, där bilderna går under Creative Commons licens.


Här kan du läsa mer om mig och bloggen